اطلاعیه
آموزش موثر ، بارداری ایمن
آموزش موثر ،بارداری ایمن عنوان همایشی بود که در تاریخ 28 اردیبهشت در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی کوثر با حضور مسئولین این مرکز و نمایندگانی از دانشکده پرستاری و مامایی و معاونت درمان برگزار شد .
در این برنامه که حول محور اموزش به ماردان باردار برنامه ریزی شده بود از حدود پنجاه مادر باردار به همراه همسرانشان دعوت شده بود تا آموزش های لازم در اختیار این عزیزان قرار گیرد . خوشبختانه  این برنامه مورد استقبال قرار گرفت و حضور پدران بسیار چشم گیر وحایز اهمیت بود.
 اهمیت داشتن بارداری ایمن و انتخاب نوع زایمان ،امکانات و تجهیزات مرکز آموزشی درمانی کوثر به عنوان بیمارستان سطح سه در استان ،متخصصین و نیروهای مجرب و کارآزموده در امر زایمان همچنین سیاست های کلان کشور در خصوص موالید، مواردی بود که دکتر محمد رضا ملکی رئیس بیمارستان به ان اشاره نمودند .
تفاوت های زایمان طبیعی و سزارین ،محسنات و معایب هر یک از این گزینه ها و آمار مورد انتظار برای زایمان سزارین موارد علمیی بودکه دکتر حمیده پاک نیت مدیر گروه زنان و زایمان با زبانی ساده و شیوابه صورت کاملا واضح و روان برای شرکت کنندگان این همایش بیان نمودند.
در ادامه خانم رشوندکارشناس مسئول بلوک زایمان در خصوص تفاوت دردهای زایمانی کاذب و واقعی توضیح دادند و از همین توضیحات، سوالاتی از مادران گردید که به پاسخ دهندگان جوایزی اهدا شد .
در طول برنامه نیز کلیپی در رابطه با کلاس های امادگی زایمان ،  آموزش های قبل ، حین و پس از زایمان در بیمارستان  تهیه شده بود که  پخش گردید. هدایایی به رسم یادبود تهیه و در انتها به شرکت کنندگان تقدیم شد.

آدرس سایت دانشگاه علوم پزشکی قزوین
www.qums.ac.ir