اندوسکوپی دستگاه گوارش با پیشرفته ترین دستگاه ها درمرکز آموزشی و درمانی کوثر قزوین

1400/2/12 يكشنبه

دکتر ابوطالب سیمیاری، رئیس مرکز آموزشی و درمانی کوثر قزوین از آندوسکوپی دستگاه گوارش بیماران مراجعه کننده، با پیشرفته ترین دستگاه در این مرکز خبر داد.

وی با گفتن اینکه آندوسکوپی گوارشی، تکنیکی نو و بدون عارضه در تشخیص و درمان سریع بسیاری از بیماری های دستگاه گوارش است که تغییرات شگرفی در تشخیص زودهنگام ضایعات پیش بدخیمی و سرطان های گوارشی به وجود آورده است؛ گفت: آندوسکوپی، بهترین روش برای تشخیص علت سوء هاضمه ، سختی در بلع ، ریفلاکس ، زخم های دستگاه گوارش ، اختلال حرکتی مری ،ازوفاژیت و گاستریت ، فتق ها ، واریس ، پولیپ و کانسرهای دستگاه گوارش است و این مزیت را دارد که علاوه بر تشخیص سریع ، قابلیت  اقدام درمانی با حداقل تهاجم برای بیمار را دارد.

فاطمه قویدل، مسؤول روابط عمومی این مرکز درمانی هم اعلام کرد: آندوسکوپی دستگاه گوارش، روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته، در شیفت صبح، توسط دکتر ابوطالب سیمیاری، متخصص بیماری های داخلی و دارای بورد تخصصی و دارنده گواهینامه اختصاصی از انجمن گوارش ایران و با روش بیهوشی با حضور مستقیم دکتر افسانه فهیم، متخصص بیهوشی انجام می شود.

یادآور می شود، بیماران گرامی، می توانند همه روزه از ساعت هشت صبح تا 13 به پذیرش و درمانگاه مراجعه کنند و برای دریافت نوبت و کسب اطلاعات بیشتر، با شماره تلفن های 75-33236374  داخلی 310 تماس بگیرند و یا به صورت حضوری مراجعه کنند. این خدمت، با تعرفه دولتی و قبول همه بیمه های پایه و تکمیلی، با کمترین هزینه و در کمترین زمان ارائه می شود.