گرامی داشت روز جهانی ماما همراه با تجلیل از زحمات جامعه مامایی

1399/2/15 دوشنبه

به مناسبت روز جهانی ماما و تجلیل از زحمات همکاران شاغل در مرکز آموزشی درمانی کوثر ،با حضور دکتر محمدرضا کاظمی فر معاون درمان و همکاران اداره مامایی ،دکتر بابایی معاون درمان سازمان تامین اجتماعی ، حجت الاسلام و المسلمین  معبودی نماینده ولی فقیه در سپاه استان،سرهنگ طائفه رییس  بسیج جامعه پزشکی ،مهندس احد چگینی عضو شورای شهر ،حمید خوئینی رییس بانک رفاه مرکزی ،مراسمی برگزارشد .

با توجه به شیوع کرونا و محدودیت در برگزاری مراسم در محیط های بسته ،این مراسم در محوطه باز بیمارستان و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی برگزار و در ابتدا گروه سرود بسیج جامعه پزشکی آهنگ های مناسبتی را در خصوص مدافعان سلامت کشور برگزار نمودند .

حجت الاسلام  معبودی کادر درمان را سربازان خط مقدم مبارره با کرونا دانست و گفت توسل به خداوند و زنده کردن حال و هوا و یاد شهدای دفاع مقدس پشتوانه معنوی و انگیزه دهنده کادر درمان بوده است .

در ادامه دکتر مریم رجبی رییس مرکز ضمن تشکر از حضور مسئولان شهر و دانشگاه علوم پزشکی جهت شرکت در این مراسم یاداور شد که در بحبویه کرونا خدمات و زحمات کادر مامایی نباید نادیده گرفته شود و از همکاران ماما تقدیر نمودند.

خانم ها فهیمه بالو مامای نمونه کشوری ،منیره پورشمسیان مامای نمونه استانی ،مرضیه کشاورز عباسی ،فریبا شهبازی ، الهام رشوند ملی ، فاطمه اویسی ،صغری فلاح شیخلری ،مهری کلهر و مرضیه ملکی لوح تقدیر و هدایای خود را از دست مسئولین حاضر در این برنامه دریافت نمودند .

در پایان دکتر پیمان نامدار رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در مرکز حاضر شدند و ضمن بازدید از بخش های اورژانس و پره ناتال ( مراقبت های قبل از زایمان ) از زحمات همکاران درمانی به خصوص جامعه مامایی تقدیر و تشکر نموده و روز جهانی ماما را گرامی داشتند .