نصب و راه اندازی و آموزش دستگاه رت کم
نوزاداني كه نارس به دنيا مي‌آيند، به علت اينكه هنوز رگ‌هاي شبكيه‌ چشمشان به طور كامل رشد نكرده و امکان رشد عروق شبکيه وجود دارد، در صورت درمان ‌نشدن، دچار عوارض چشمي و گاه، نابينايي می شوند.پیش از این برای بررسی های دقیق این نوزادان با صرف هزینه و زمان برای معاینات تخصصی به تهران اعزام می گردیدند که با همت مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و پیگیری اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، یک دستگاه «رت کم» (retcam)  خریداری و در آخرین روز خرداد ماه سال جاری تحویل مرکز آموزشی - درمانی کوثر قزوین شد.
 با حضور تعدادی از کارشناسان دوره دیده  بیمارستان فارابی تهران در بخش NICU ( مراقبت های ویژه نوزادان ) ، آموزش های لازم و حرفه ای جهت تصویر برداری شبکیه چشم نوزادان با دستگاه RETCAM  و کار با دستگاه داده شد .
با حضور دکتر محمد رضا ملکی رییس مرکزوکارشناسان معاونت درمان ، به اپراتوران دستگاه دکتر سید هوشیار مجابی  فوق تخصص نوزادان و پرستار زبده بخش NICU سرکار خانم  مانداناشمایلی ، اموزش داده شد.
با نصب و اموزش این دستگاه عملا نیاز مرکز برای اعزام نوزادان به تهران مرتفع گردید.